11-08-2015 Op zoek naar comfort en geruststelling?

4 augustus 2015

Natuurlijk willen we allemaal het liefst zo lang mogelijk in ons eigen huis wonen. Maar met het ouder worden treedt de twijfel soms op. Wat als het niet meer zo goed gaat?

Als de spieren stram worden en de angst om te vallen groter wordt. Het huis, de trap; het lijkt eerder een hindernisparcours, dan die gezellige, vertrouwde omgeving van weleer.

Een Europese studie heeft uitgewezen dat 95% van de ouder wordende mensen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving wil blijven wonen. Tegelijkertijd blijkt ook dat zeer weinig woningen aangepast zijn aan de behoeften van de ouder wordende bevolking. Ondanks het bestaan van een vele mogelijke hulpmiddelen.

Of het nu voor uzelf, voor uw ouders of andere naasten is. Geef uw (t)huis dat vertrouwde gevoel terug, waar u met een gerust hart veilig kunt genieten van privacy en geborgenheid.

Langer thuis blijven wonen met het comfort dat u gewend bent of zelfs meer kan dus écht!  Graag maken wij samen met u van uw huis weer een thuis waar u nog lang kunt genieten.

Wouda Installatietechniek is partner van Thuiscomfort, voor veilig, comfortabel en zelfstandig wonen.

Wilt u meer weten? Bel of mail dan met Jan de Boer. Hij is onze specialist in levensbestendig wonen en bespreekt graag samen met u welke mogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn.

Telefoon    0321 – 38 60 52
Mail          info@wouda.nl

 

© Wouda installatietechniek, Dronten

Powered by: VWA software marketing design