Particulier

Een veilig gevoel

Wouda beveilgingspakket:

Een draadloos Alphantronics alarmsysteem met een robuust en modern bedieningspaneel

€ 990,-
incl. montage en BTW

Het actiepakket bestaat uit:

  • 1x centrale Alpha Vision ML
  • 1x bedieningspaneel
  • 2x draadloze detector
  • 1x draadloos magneetcontact
  • 1x binnensirene/flitser
  • app

Bent u toe aan een alarmsysteem? Voor een persoonlijk advies kunt u bellen met Raymon Blad op 0321- 38 60 50 of stuur hem een mail op beveiliging@wouda.nl.

 

Inbraakbeveiliging en brandveiligheid
U wilt zich altijd veilig kunnen voelen in huis. Daarom biedt Wouda installatie en service op de gebieden van inbraakbeveiliging en brandveiligheid.

Personen mogen niet ongewenst uw huis kunnen binnendringen. Inbraakpreventie begint bij goede sloten en verlichting in en om het huis. Ook een intercom en cameratoezicht, ook wel CCTV (Closed Circuit Television) genoemd helpen hierbij. Mocht er toch iemand binnen komen, dan is het zaak dit te detecteren door middel van bijvoorbeeld bewegingssensoren. Vervolgens moet politie of beveiliging zo snel mogelijk worden gewaarschuwd.

Ook op het gebied van brandbeveiliging is preventie belangrijk. Mocht er dan toch brand uitbreken, dan mag deze niet van een kleine brand veranderen in een grote brand. Detectiesystemen zoals rookmelders en het alarmeren van hulpdiensten helpen hierbij. De veiligheid van mensen en materiaal in huis staat voorop.

Het is belangrijk dat dit alles op een goede manier samenwerkt om u en uw eigendommen te beschermen. Wouda heeft alle benodigde certificaten om te opereren op de gebieden van inbraakbeveiliging en brandveiligheid. Met onze kennis en expertise zorgen we dat u zich altijd veilig kunt voelen in huis.

 

© Wouda installatietechniek, Dronten

Powered by: VWA software marketing design